ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ξεκινησε το 11ο πανελληνιο φεστιβαλ ερασιτεχνικου θεατρου


Με τα "δικά μας" παιδιά,τα παιδιά του Διόνυσου, να μας χαρίζουν μια υπέροχη βραδυά με την κωμωδία "Βγάλε τον Υπουργό απο την πρίζα" άνοιξε χτές το βράδυ η αυλαία του 11ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Υπαίθριο δημοτικό Θέατρο της Ορεστιάδας. Η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα,με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας να... χαιρετά την εκδήλωση και το κοινό να βλέπει με νοσταλγία μια αναδρομή στην δεκάχρονη ιστορία του θεσμού. Η συγκίνηση κορυφώθηκε κατά την βράβευση του μεγάλου ηθοποιού μας Γιάννη Βογιατζή που έδωσε για άλλη μια φορά δείγματα του μεγάλου του ήθους.
Δυστυχώς δεν έλειψαν οι απουσίες, με τον παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής Ντίνα Κώνστα και Σοφία Φιλιπίδου να απουσιάζουν για προσωπικούς λόγους ο καθένας, με την ελπίδα να καταφέρουν να παραστούν στη συνέχεια του Φεστιβάλ.
Απόψε συνεχίζεται το Φεστιβάλ με την παράσταση " Ο άνθρωπος, το κτήνος και η Αρετή" του Luigi Pirandelo απο το καλλιτεχνικό Σωματείο "οι αθεράπευτοι" Ιωαννίνων, ώρα έναρξης 21.00.