ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 30-08-2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δεκαπέντε (15) λαθρομεταναστών, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Συγκεκριμένα, την 12.30΄ ώρα της 30-08-2010, άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης της Υπηρεσίας μας, εντόπισαν δύο (2) οχήματα να κινούνται ύποπτα στην αγροτική περιοχή Μοναστηρακίου Φερών και να εισέρχονται στην εθνική οδό Αλεξ/πολης- Κήπων, με κατεύθυνση την Αλεξ/πολη. Έθεσαν αυτά υπό διακριτική παρακολούθηση και στο ύψος του οικισμού Απαλού, προσπάθησαν να τα ακινητοποιήσουν με φωτεινά και ηχητικά μέσα, αλλά οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ενημερώθηκε το R/T κέντρο της Υπηρεσίας μας και με τη βοήθεια λοιπών περιπολικών, ακινητοποίησαν το ένα (1) όχημα, στην περιοχή της γέφυρας Μαϊστρου, ο οδηγός – διακινητής του οποίου προσπάθησε να διαφύγει πεζός και μετά από καταδίωξη συνελήφθη, ενώ συνελήφθησαν και οι εννέα (9) επιβαίνοντες του οχήματος λαθρομετανάστες.
Παράλληλα, το δεύτερο όχημα, συνέχισε την

πορεία του προς Αλεξ/πολη και κατευθύνθηκε στην παραλιακή της πόλης. Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακολούθησαν το όχημα, δίδοντας στον οδηγό του περιθώρια κίνησης, για την αποφυγή ατυχήματος, μέχρι την περιοχή του Γ.Π.Ν.Αλεξ/πολης, όπου το όχημα εισήλθε σε δύσβατη αγροτική οδό. Ο οδηγός του, στην προσπάθειά του να διαφύγει, οδήγησε το όχημα σε ανώμαλο δρόμο, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί, οπότε ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε σε δύσβατη περιοχή με πυκνή βλάστηση, μαζί με τους διακινούμενους. Μετά από αναζητήσεις, συνελήφθησαν έξι (6) λαθρομετανάστες, ενώ ο οδηγός του οχήματος αναζητείται.
Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε.αυτ/τα.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 15 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Συνελήφθησαν την 30/08/2010 και ώρα 14.00΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης δύο (2) ημεδαπές δράστιδες, 17 και 24 ετών, για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, η 24χρονη δράστιδα, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφήρεσε από θυλάκιο του παντελονιού του παθόντα, χωρίς να γίνει αντιληπτή, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων σαράντα (340,00€) Ευρώ. Ο παθών εντόπισε τη δράστιδα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξ/πολης, μαζί με τη συνεργό της, ενημέρωσε το R/T κέντρο της Διεύθυνσής μας και περιπολούντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν αυτές την 15.00΄ ώρα της ιδίας. Κατά γενόμενη αστυνομική έρευνα, ανευρέθησαν επιμελώς κρυμμένα στα μαλλιά των ανωτέρω δράστιδων το ποσό των ενενήντα και εβδομήντα Ευρώ αντίστοιχα. Επίσης στην κατοχή της πρώτης δράστιδας βρέθηκε το υπόλοιπο χρηματικό ποσό, ήτοι ογδόντα (80,00€) Ευρώ, ενώ παρέδωσε το χρηματικό ποσό των εκατό (100,00€) Ευρώ στον παθόντα, πριν την άφιξη των αστυνομικών .
Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα, το ποσό των τριακοσίων σαράντα (340,00€) Ευρώ.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αποσταλούν αρμοδίως.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ – ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ SCHENCEN
Συνελήφθη την 30/08/2010 και ώρα 12.00΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης ένας αλλοδαπός, 25 ετών, για παράνομη είσοδο στη χώρα από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση – ανεπιθύμητος στο έδαφος SCHENCEN.
Ειδικότερα, την 30-08-2010 και ώρα 12.00΄ προσήλθε στην Υπηρεσία μας, ο ανωτέρω αλλοδαπός, όπου μετά από έρευνα προέκυψε ότι, είναι καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος στο έδαφος SCHENCEN, από τις Ιταλικές αρχές και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.