ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ
Συνελήφθησαν την 26/08/2010 και ώρα 08.40΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης ένας ημεδαπός, 16 ετών και ένας αλλοδαπός 17 ετών, για κλοπή μοτ/του.
Ειδικότερα, ανωτέρω δράστες, από κοινού, την 25-08-2010 και ώρα 22.00΄αφήρεσαν ένα (1) δίκυκλο μοτ/το και αφού πέταξαν σε άγνωστο μέρος την πινακίδα κυκλοφορίας, τοποθέτησαν σε αυτό κρατική πινακίδα κυκλοφορίας για την οποία δεν είχε δηλωθεί κλοπή ή απώλεια από τον ιδιοκτήτη της. Την 26-08-2010 και ώρα 20.25, ανωτέρω εντοπίσθηκαν από τον παθόντα ιδιοκτήτη του μοτ/του, να επιβαίνουν σε αυτό και συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας.
Το δίκυκλο μοτ/το και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήμονες.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αποσταλούν αρμοδίως.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Συνελήφθη την 26/08/2010 και ώρα 13.00΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης ένας ημεδαπός, 22 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, την 26-08-2010 και ώρα 11.00΄ προσήλθε στην Υπηρεσία μας, 47χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών πληροφορικής, στην Αλεξ/πολη και δήλωσε ότι περί ώρα 03.10΄ της 26-08-2010, άγνωστο άτομο έθραυσε με πέτρα το τζάμι της πίσω πόρτας του καταστήματος, με σκοπό να εισέλθει εντός αυτού και να αφαιρέσει χρήματα ή αντικείμενα. Το δράστη κατέγραψε το σύγχρονο κλειστό σύστημα που διέθετε το κατάστημα, αναγνωρίσθηκε από Αστυνομικούς της Υ.Α.Αλεξ/πολης και αφού προσήχθη στην Υπηρεσία μας, εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη .
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Συνελήφθησαν την 26-08-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας ενός (1) λαθρομετανάστη, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Συγκεκριμένα, την 17.30΄ ώρα της 26-08-2010, ενήργησε είσοδο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε.αυτ/το και σε έλεγχο αποσκευών από τελωνιακό υπάλληλο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένος με κουβέρτα στον χώρο επιβατών ένας (1) λαθρομετανάστης. Ο οδηγός του οχήματος και ο λαθρομετανάστης συνελήφθησαν.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 1 λαθρομετανάστης, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. ΦΕΡΩΝ.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 26-08-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου ένας (1) αλλοδαπός για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) λαθρομεταναστών και την 27-08-2010 δύο (2) διακινητές και έξι (6) λαθρομετανάστες.
Συγκεκριμένα, την 17.15΄ ώρα της 26-08-2010, στην περιοχή Σουφλίου, άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης της Α.Δ.Αλεξ/πολης, εντόπισαν Ι.Χ.Φ.αυτ/το να σταθμεύει σε αγροτικό δρόμο του κάμπου Σουφλίου και δεκαπέντε (15) λεπτά αργότερα ομάδα οκτώ (8) λαθρομεταναστών, εξήλθε του σημείου απόκρυψής της και κατευθύνθηκε προς το αυτ/το. Έξι (6) άτομα επιβιβάσθηκαν εντός του οχήματος, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στην περιοχή. Ο οδηγός του αυτ/του ξεκίνησε αμέσως την πορεία του προς την Ε.Ο.Αλεξ/πολης – Ορεστιάδας, αλλά ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους άνδρες της ειδικής ομάδας και συνελήφθησαν ο οδηγός του και οι έξι (6) επιβαίνοντες λαθρομετανάστες.
Επιπλέον την 27-08-2010 και περί ώρα 01.15 , άνδρες της ειδικής ομάδας που είχαν παραμείνει στην αγροτική περιοχή Σουφλίου, προκειμένου να εποπτεύουν την περιοχή, εντόπισαν τους δύο (2) διακινητές που βοήθησαν στην περαίωση των προηγούμενων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, να βρίσκονται επιμελώς κρυμμένοι μαζί με ομάδα έξι (6) αλλοδαπών σε θαμνώδη περιοχή και τους συνέλαβαν.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ.αυτ/το και τρία (3) κινητά τηλέφωνα, με τρεις (3) εφεδρικές μπαταρίες.
Οι συλληφθέντες, 3 διακινητές και 12 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.