ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ερχεται

Αύξηση παρουσιάζει ο μουσουλμανικός πληθυσμός στον Έβρο, αύξηση η οποία δεν καταγράφεται πουθενά και είναι άγνωστη ακόμα και σε ορισμένους οι οποίοι θα έπρεπε να ξέρουν.

Η αλλαγή σύστασης του

πληθυσμού κορυφώνεται!

Άραγε θα ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ξέρω, αυτή η κινδυνολογία με τους μουσουλμάνους και τους Τούρκους τελευταία είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου ή θεωρείτε αφελώς ότι με τον τρόπο αυτό εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της χώρας μας;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου, εσενα θα σου φαινοταν φυσιολογικο αν ζουσες καπου σε ενα χωριο π.χ. στο τριγωνο και λόγω της οικονομικής εύνοιας που εχουν οι μειονότητες ερχοταν καποιες οικογένοιες γύφτων και αγοραζαν δυο τρια σπιτια στη γειτονιά σου; Θα σου φαινόταν λογικό να μεγαλώνουν τα μικρα παιδιά σου εκει;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά πολύ λογικό. Γιατί σου μοιάζουν οι γύφτοι άνθρωποι κατώτερης ποιότητας; Μήπως αυτό λέγεται ρατσισμός; Έτσι μάθατε δυστυχώς οι Γερμανοί Αγγλοι Ισπανοί κλπ είναι "πολιτισμένοι" οι υπόλοιποι "γύφτοι". Συνέλθετε χωριανοιιι

Ανώνυμος είπε...

Λογικότατο και μάλιστα θα μου άρεσε γιατί τα παιδιά μου θα μεγάλωναν με τα παιδιά αυτά, θα έπαιζαν μαζί τους και θα μάθαιναν να θεωρούν όλους τους ανθρώπους ίσους και να μην τους διαχωρίζουν ανάλογα με το χρώμα, την εμφάνιση και την καταγωγή τους.
Θα προτιμούσα μάλιστα αυτά τα παιδιά στη γειτονιά μου και όχι τα παιδιά ψώνιων, ελληναράδων και ρατσιστών, όπως είναι σήμερα, από τα οποία το μόνο που μπορούν να μάθουν τα παιδιά μου είναι την υποκρισία, το μίσος, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

Μην παιρνεις τα πραγματα οπως σε συμφερουν. Οταν λεω γυφτος εννοω γυφτος. Τυπος απο τσαντηρι που λεμε. Με 5 συνταξεις και 20 νοσους απο τη βαρεμαρα του να πλυθει. Καποιος απο δαυτους που αγορασανε σπιτια στη γειτονια σκότωσε εν ψυχρω παλικαρι 22χρονων στο τριγωνο πριν 2 χρόνια επειδή λεει δεν τον επαιρνε στη δουλεια του. Τώρα πρεπει να συμβιβαστω εγω και να μεγαλωσω τα παιδια μου κοντα τους. Συγνώμη κιολας αλλα υπο αυτές τις συνθήκες χεσμένη την εχω την κουλτούρα.

Τελος αφου ετσι προτιμας να μεγαλωσουν εσυ τα παιδια σου να νοικιασεις στη ζαριφη η την αβαντος να τους χαιρεσαι κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σιχαμερέ Ελληνάρα σου εύχομαι τώρα που θα μείνεις ανεργος και θα πάς στο εξωτερικό να σου φερθούν έτσι και χειρότερα μήπως και συνειδητοποιήσεις τι παπαριές γράφεις. Να σου φερθούν όπως φέρεσαι στους "γύφτους" στη ζαρίφη.

Ανώνυμος είπε...

Απο εξωτερικο ηρθα και μαλλον εκει θα ξαναπαω. Οχι λογω ανεργιας αλλα λογω ανασφαλειας. Ξερω να δουλευω και οχι να πουλαω ιδεολογια. Εσυ που τεινεις στο δευτερο διοτι μαλλον ο μπαμπας τα εχει καθισε να φυλας την περιοχη. Παπαρια δηλαδη γιατι οταν αρχισουν τα οργανα παλι εδω θα εισαι να πουλας εξυπναδες για ελλειπη αστυνομευση και τα σχετικα. Εξω απο το χωρο όλοι ξερουν να χορευουν φιλε κουλτουριαρη.