ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

αγροτικη εκθεση φερων

Κάλεσμα συμμετοχής

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών του Ν. Έβρου διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996.
Αφορμή για το ξεκίνημά της στάθηκε η ανάγκη προώθησης των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Θράκης, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών και γυναικείων συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.
Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση που φιλοξενεί εκθέτες – εκπροσώπους του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροτικού τομέα από την Ελλάδα, αλλά και τη Βουλγαρία.
Σκοπός μας είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας , η γνωριμία του αγροτικού πληθυσμού και του κοινού γενικά με τις νέες τεχνολογίες και τις ευρωπαϊκές προοπτικές του κλάδου.
Οι ημερίδες της 15ης διοργάνωσης θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σε θέματα σχετικά με την ‘πράσινη ανάπτυξη’ , όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταικά), οι καλλιέργειες ενεργειακών φυτών, καθώς και

σε θέματα επενδύσεων στον αγροτικό τομέα.
Καλούμε φορείς και ιδιώτες να δηλώσουν συμμετοχή στην 15η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών ως εκθέτες, στοχεύοντας στα αμοιβαία οφέλη εκθετών και επισκεπτών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 25 / 08/ 2010 στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Τ.Α.Φ., ταχυδρομικά , μέσω φαξ ή e-mail.

Από τις 10 έως τις 13 Σεπτεµβρίου 2010, το επίκεντρο της τοπικής αγροτικής ζωής θα βρίσκεται στην 15η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση 2010, στις Φέρες.


Ο Δήμαρχος Φερών Ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Τ.Α.Φ.



Ούστογλου Γεώργιος Κωνσταντινίδης Παναγιώτης






ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΕΡΩΝ(Κ.Δ.Ε.Τ.Α.Φ.)
Μεγ. Αλεξάνδρου 9, Τ.Κ. 68500, Φέρες.
Τηλ.: 25550-22180 Fax: 25550-22182 e-mail: detaf@feres.gr