ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ
Την 21-08-2010 και ώρα 22.40΄, στην Αλεξ/πολη, δύο (2) άγνωστοι δράστες, φορώντας πλαστικά γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με πλαστικές μάσκες, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, σε οικία, εντός της οποίας ευρισκόταν δύο (2) ημεδαποί (ανδρόγυνο). Οι δράστες, προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν με την απειλή όπλου, αλλά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, όταν ο άνδρας αντέδρασε απωθώντας τον ένα εκ των δραστών, ενώ η σύζυγος αυτού κάλεσε σε βοήθεια.
Ανωτέρω δράστες αναζητούνται.
Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α.Αλεξ/πολης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Την 22-08-2010 και ώρα 04.10΄, στην οδό Άβαντος Άλεξ/πολης, Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε 18χρονος αλλοδαπός, ιδιοκτησίας του, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά ο ίδιος και οι δύο (2) επιβαίνοντες στο όχημα.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 20-08-2010 από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων δύο (2) διακινητές, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δύο (2) ανήλικων λαθρομεταναστών, με Ε.Δ.Χ.Τουριστικό Λεωφορείο.
Συγκεκριμένα, την 15.30΄ ώρα της 20-08-2010, σε γενόμενο διαβατηριακό έλεγχο, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, στο ανωτέρω Τουριστικό Λεωφορείο, το οποίο πραγματοποιούσε είσοδο από Τουρκία και εκτελούσε δρομολόγιο Γεωργία – Θεσ/νικη, κατελήφθησαν δύο (2) δράστες, ως οδηγοί, να μεταφέρουν μεταξύ των άλλων επιβατών, δύο (2) ανήλικους λαθρομετανάστες, κατόχους διαβατηρίων, στερούμενων προξενικής θεώρησης εισόδου.
Κατασχέθηκε το Τουριστικό Λεωφορείο.
Οι συλληφθέντες, 2 διακινητές και 2 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε η Υ.Α.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Tην 07.30΄ ώρα της 21-08-2010, στην Αλεξ/πολη, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξ/πολης, ημεδαπός άνδρας 27 ετών, ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατά τον έλεγχο μέθης που υποβλήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε ποσοστό 0,91 mg/l και 0,94 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.