ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

πυρινικο εργοστασιο στην τουρκια

Ρόδος, 8/07/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση συμπαράστασης του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου
ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Κατατέθηκαν 170.000 υπογραφές κατά των πυρηνικών σχεδίων της Τουρκίας

Μεγάλη αντιπυρηνική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές μπροστά στο Τουρκικό Κοινοβούλιο στην Άγκυρα με πρωτοβουλία Οικολογικών Οργανώσεων και Κομμάτων με στόχο να εκφραστεί η αντίθεση στα πυρηνικά σχέδια της Τουρκίας. Οι διαδηλωτές κατέθεσαν ψήφισμα με 170.000 υπογραφές Τούρκων πολιτών που συλλέχθηκαν σε ελάχιστο διάστημα, με το οποίο ζητείται να μην προχωρήσει η κατασκευή 4 αντιδραστήρων στο Άκκουγιου, σύμφωνα με την υπογραφείσα Ρωσο-Τουρκική Συμφωνία του περασμένου Μαΐου. Η αστυνομία συνέλαβε 58 ακτιβιστές, τους οποίους άφησε ελεύθερους αργότερα κι αφού είχαν προηγηθεί άμεσες αντιδράσεις από το Διεθνές Δίκτυο Mediterranean No Nuclear Neighbourhood-MN3 (επισυνάπτεται ανακοίνωση στα αγγλικά), στο οποίο συμμετέχει και το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου.
Το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου
χαιρετίζει τις αντιπυρηνικές κινητοποιήσεις που εκδηλώνονται στην Τουρκία. Δηλώνει οτι θα συνεχίσει να εκφράζει με κάθε τρόπο τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στις δυνάμεις που αντιτίθενται στα επικίνδυνα σχέδια της Κυβέρνησης Ερντογάν να εγκαταστήσει για πρώτη φορά πυρηνικό σταθμό στα παράλια της Μεσογείου.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα με σημερινές αποφάσεις να υπονομεύει το Περιβάλλον, την Ειρήνη, την ίδια τη Ζωή για πολλές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, όπως ακριβώς συμβαίνει με την πυρηνική ενέργεια.