ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

αθλητικη ενωση διδυμοτειχου

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου, ύστερα από συνεχείς και επίμονες επαφές, κατάφερε να έλθει σε συμφωνία με δύο καταξιωμένους αλλά και φιλόδοξους τεχνικούς, για την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής.
Τη τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Ζήσης Γρηγορίδης, μέχρι πρότινος τεχνικός της Καρωτής και τη τεχνική ευθύνη για την ακαδημία του συλλόγου μας, ο κ. Μπάμπης Παρασχούδης, μέχρι πρότινος τεχνικός του Σοφικού.
Η επιλογή αυτή των δύο προαναφερομένων προσώπων, είναι ενταγμένη στη βασική φιλοσοφία που διέπει την ομάδα των φίλων που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του συλλόγου και η οποία έχει ως βασική αρχή, την ανάδειξη του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, ως τρόπου ζωής και την εμπιστοσύνη στη νεολαία της περιοχής μας. Τα δύο αυτά πρόσωπα διαθέτουν, και
τη ποδοσφαιρική γνώση αλλά και την παιδαγωγική προσωπικότητα, για να μεταδώσουν στα παιδιά μας, όχι μόνο τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, αλλά και τις αρχές και τις αξίας ζωής, που προάγουν τον άνθρωπο και τον καταξιώνουν στο κοινωνικό του περίγυρο.
Η επιτροπή μετεγγραφών που έχει συσταθεί, οργώνει όλη την ευρύτερη περιοχή και σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού με τα υπόλοιπα σωματεία, αναζητεί τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα συμβάλλουν στη ποιοτική αναβάθμιση του ιστορικού μας συλλόγου.