ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤ/ΤΟΥ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Συνελήφθησαν την 14.00΄ ώρα της (10/07/2010), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, δύο (2) αλλοδαποί, για πλαστογραφία, υπεξαίρεση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράνομο περιουσιακό όφελος.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε.αυτ/το, την 17.20΄ ώρα της 09-07-2010, κατά τον οποίο, ο 45χρονος οδηγός του οχήματος, επέδειξε άδεια κυκλοφορίας Ιταλικών αρχών, με στοιχεία ιδιοκτήτη Ιταλική εταιρεία, η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένη από τις Ιταλικές αρχές, ως αντικείμενο κλεμμένο, απωλεσθέν, εγκαταλειμένο. Επιπλέον, το ίδιο άτομο, επέδειξε εξουσιοδότηση από άλλη Ιταλική εταιρεία, παράρτημα της πρώτης, σύμφωνα με την οποία, ο ανωτέρω δράστης, δύναται να οδηγεί το εν λόγω όχημα, τόσο στην Ιταλία, όσο και στο εξωτερικό, η οποία κατόπιν εξέτασής της, διαπιστώθηκε ότι είναι εξ’ ολοκλήρου πλαστή. Το ανωτέρω όχημα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε καταχωρημένο, ως όχημα

αναζητούμενο και υπεξαιρεθέν.
Κατασχέθηκαν το εν λόγω αυτοκίνητο, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του, καθώς και η άδεια κυκλοφορίας του και η εξουσιοδότηση που κατείχε και επέδειξε ο ανωτέρω δράστης.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.