ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

σητεια - αλεξανδρουπολη

Τη νέα διαγωνιστική διαδικασία για την παροχή δημόσιας υπηρεσίας σε 24 τακτικές αεροπορικές γραμμές στο εσωτερικό της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και η γραμμή Αλεξανδρούπολη- Σητεία, προκήρυξε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας, απευθύνοντας πρόσκληση υποβολής προσφορών σε όλους του Κοινοτικούς Αερομεταφορείς. Μεταξύ των γραμμών είναι επίσης η Θεσσαλονίκη Χίος, Θεσσαλονίκη – Σάμος και πολλές άλλες.
Μιλώντας για τη σημασία της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σητεία, ο Αντινομάρχης Έβρου για θέματα τουρισμού, κ. Παναγιώτης Ατζανός δήλωσε: «η γραμμή αυτή υφίσταται εδώ και χρόνια καθώς επιδοτείται από το ελληνικό δημόσιο. Η γραμμή τους καλοκαιρινούς μήνες εξυπηρετεί τουριστικούς λόγους και το υπόλοιπο διάστημα εμπορικούς θα έλεγα. Υπάρχουν προϊόντα τα οποία μεταφέρονται από τον Έβρο στην Κρήτη, και από τη Σητεία εδώ, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Επίσης, η γραμμή θα ήθελα να πω πως εξυπηρετεί και τις ανάγκες των φοιτητών που από την Κρήτη σπουδάζουν εδώ στο Δ.Π.Θ. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μία γραμμή με μεγάλη κίνηση, όμως θα έλεγα πως έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να κρατηθεί και για δύο φορές την εβδομάδα να συνδεόμαστε με την άλλη άκρη της πατρίδας μας. Τώρα έχουμε ένα καινούργιο καθεστώς με την Ολυμπιακή, η οποία είχε την ευθύνη της γραμμής και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα».
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την 61η ημέρα από τη δημοσίευση τους στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτιμάται ότι ο ανάδοχος ή οι ανάδοχοι θα ανακηρυχθούν περί την 1η Μαρτίου 2010, ενώ η αποκλειστική εκμετάλλευση των 24 γραμμών θα διαρκέσει δυο χρόνια, δηλαδή μέχρι 31 Μαρτίου του 2012.

Συντάκτης: Ιωάννα Παρασχάκη
Εφ. "Η Γνώμη"