ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

συνασπισμος για απολυσεις

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ THRAKON - YTONG


Ο Νομός Έβρου συνεχίζει να μπαίνει ολοταχώς και με γρήγορους ρυθμούς στο τούνελ της αποβιομηχάνισης και της αυξανόμενης ανεργίας. Μετά την ΑΝΚΕΡ, την Αλλαντοβιομηχανία Θράκη, τα Κλωστήρια Λαναρά και σε άλλους παραγωγικούς χώρους, ήρθαν και οι απολύσεις σε Thrakon και YTONG. Η περιοχή της Ορεστιάδας δέχεται ένα ακόμη πλήγμα.
Η Νομαρχιακή Πολιτική Επιτροπή Έβρου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη της και την στήριξή της στους εργαζόμενους των δυο αυτών εργοστασίων, συμπαραστέκεται στο απεργιακό τους αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους στα δυο αυτά εργοστάσια.
Η ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας δεν μπορεί να βυθισθεί ακόμη περισσότερο στην ανεργία και την υπανάπτυξη.
Η νέα κυβέρνηση οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα για την τόνωση της οικονομίας και την ανάπτυξη της περιοχής. Ζητάμε από την κυβέρνηση, να διασφαλίσει τις θέσεις εργασία και ταυτόχρονα να δημιουργήσει και νέες ώστε να σταματήσει ο κατήφορος και η ερήμωση του Έβρου. Αυτή πρέπει να είναι η προοπτική για το νομό. Φτάνει πλέον η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, χωρίς κανένα αποτέλεσμα σε κανέναν τομέα.

Η Νομαρχιακή Πολιτική
Επιτροπή Έβρου του ΣΥΝ