ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

δ εθνικη

Νέα εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Έβρος Σουφλίου που συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Οι Εβρίτες μετά την επιτυχία τους στο Καλαμπάκι της Δράμας επιστρέφουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από την Καβάλα αφού επικράτησαν του Κεραυνού Κρηνίδων με 2-1. Το Σουφλί με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κατάφερε να κλειδώσει τα ατού των γηπεδούχων και «χτύπησε» δυο φορές με τον Μιχάλη Φλώρο. Μάλιστα, έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τον Αρβανιτοζήση (65’-70’) αλλά και με τον Παγωνίδη νωρίτερα, για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Στο τέλος δέχθηκε τη πίεση από τις Κρηνίδες, ωστόσο είχε την ψυχραιμία να κρατήσει το υπέρ του σκορ που ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αφού στην γενική εικόνα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Φλώρος, όταν μετά από ενέργεια του Παγωνίδη, σε κενή εστία έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη. Ο Φεστερλής εκτέλεσε εύστοχα τη εσχάτη των ποινών και ο Κεραυνός ισοφάρισε. Ωστόσο, στην επόμενη κιόλας φάση, ο Έβρος πήρε ξανά τα ηνία στο σκορ. Μετά από ασίστ του Αραμπατζή ο Φλώρος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 Η σύνθεση του Έβρου Σουφλίου: Μπακιρτζίδης, Μπάμνιος, Καραγιάνης, (67’ Δουμπουλάκης), Μπουραζέρης, Γκαρακλίδης, Τσαπάνης, Χατζιλούδης, Φλώρος, Παγωνίδης, (65΄Αρβανιτοζήσης),Παπαναστασίου, (80’ Ρουσσίδης), Αραμπατζής


Στο ντέρμπι της Θράκης η Ελπίδα Σαπών είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ένωση Θράκης κερδίζοντας με 3-0. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν ήταν σε θέση να προβάλλει αντίσταση σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Την κορυφή μοιράζονται Ηράκλεια και Προσοτσάνη με 12 βαθμούς και από κοντά ακολουθεί και η ομάδα της Ροδόπης. Εξάσφαιρα κρατούσαν ο Εχίνος Σπορ και ο Γάζωρος διαλύοντας Καλαμάκι και Γεφυρούδι αντίστοιχα. Ο Ίασμος δεν τα κατάφερε στην Ελευθερούπολη και γνώρισε την ήττα από τον Ορφέα.

εφ. "Η Γνώμη"