ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

συμπαρασταση στους εργαζομενους

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης παρακολουθεί με ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης τον αγώνα των συμπολιτών μας εργαζομένων στο εργοστάσιο του Ομίλου Λαναρά (πρώην ΟΤΤΟ ΕΒΡΟΣ) για την διασφάλιση της εργασίας τους στην Αλεξανδρούπολη.
Γι' αυτό και αποφασίζει ομόφωνα:

1. Εκφράζει την αγωνία του για τις δραματικές εξελίξεις σε μια τοπική βιομηχανική μονάδα που έχει συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στην ενίσχυση της απασχόλησης.
2. Συμπαρίσταται στους εργαζόμενους με κάθε θεμιτό τρόπο, προσυπογράφει και αναδεικνύει τα δίκαια αιτήματά τους που αφορούν στη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, οι ιδιοκτήτες του οποίου επιδοτήθηκαν για να μην κλείσει η μονάδα καθώς και για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων ανεξαιρέτως των απασχολουμένων στο εργοστάσιο.
3. Κάνει έκκληση στη Διοίκηση της επιχείρησης να συνεργασθεί με το Σωματείο των εργαζομένων και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε σε κλίμα συνεννόησης και διαλλακτικότητας να εξευρεθεί λύση για τη βιωσιμότητα του εργοστασίου και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Στο παραπάνω πλαίσιο το Δημοτικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίασή του θα συζητήσει τη δυνατότητα έγκρισης έμπρακτης συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο.


Η Πρόεδρος του ΔΣ
Νανά Ζωίδου