ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

εθνικος κοροιβος 0-3

Η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκπέμπει SOS. Το καράβι του ιστορικού συλλόγου μπάζει νερά, ο καπετάνιος χάνει τον έλεγχο και το πλήρωμα πελαγοδρομεί. Η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και αν δεν γίνει κάτι δραστικό, το μέλλον φαντάζει σκοτεινό και ομιχλώδες.
Η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση για την Α2 μπροστά στο κοινό της, ήταν εφιαλτική. Δεν ήταν η ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 3-0 σετ σε σχεδόν μιας ώρας παιχνίδι, αλλά η εικόνα που έβγαλε προς τα έξω και σκόρπισε πίκρα και απογοήτευση στον κόσμο που προσήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό στο κλειστό γυμναστήριο αλλά και στους ανθρώπους που βοηθούν και στέκονται δίπλα στον σύλλογο.
Άνευρη η ομάδα του Εθνικού ήταν σα να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Οι παίκτες ήταν αλλού. Διάθεση για βόλλεϋ, καμία. Ούτε καν προσπάθεια. Με κεφάλια κατεβασμένα, χωρίς ίχνος αθλητικού εγωισμού και προσπάθεια αγωνιστικότητας. Με τον Ανδρεάδη να παραφράζει το γνωστό ρητό και να εφαρμόζει το "ομάδα που χάνει, δεν αλλάζει" διατηρώντας το ίδιο αναποτελεσματικό σχήμα από την αρχή μέχρι το τέλος και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα να κάνει λόγο για «ομάδα και παίκτες φοβισμένους και με άσχημη ψυχολογία μετά την ήττα της πρεμιέρας στα Μουδανιά»!
Τα σετ: 22-25, 20-25, 19-25
Γιώργος Πανταζίδης