ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

πασοκ αλεξανδρουπολης

Ως Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους συνδημότες μας, παρουσιάζουμε τα προβλήματα του τοπικού διαμερίσματος του Άβαντα έτσι όπως μας τα παρέδωσε ο εκπρόσωπός του ,προκειμένου να εξευρεθεί λύση.
Να στρωθεί ξανά (να ασφαλτοστρωθεί) ο κεντρικός δρόμος .
Η βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης που συνορεύει με τον οικισμό λειτουργεί χωρίς βασικές υποδομές πχ βιολογικός καθαρισμός ,και ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητος ο συνεχής έλεγχος από πλευράς υπηρεσιών.
Άναρχη δόμηση. Επιβάλλεται να μπει τάξη στο πλαίσιο ενός οργανωμένου οικισμού, να προστατευθεί η περιοχή πριν υποστεί οριστική και μη αναστρέψιμη υποβάθμιση.
Η πρόθεση από πλευράς στρατού για εγκατάσταση πεδίου βολής στην περιοχή , βρίσκει αντίθετους τους κατοίκους του Άβαντα και άλλων οικισμών.
Η χωματερή, τα τρία λατομεία που «χάσκουν», η πρόθεση να κατασκευαστούν δεξαμενές πετρελαίου με την έλευση του αγωγού, προκαλούν σύγχυση και ανησυχία στους πολίτες οι οποίοι σκέφτονται- κατ’ ανάγκη- να μετοικήσουν πράγμα δύσκολο, αλλά πρωτίστως ανεπίτρεπτο.
Επιβάλλεται να ανακατασκευαστεί η πλατεία προκειμένου να συντελέσει στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Για τη Συντονισική Επιτροπή
Η Γραμματέας Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε επιβάλλεται ,,να επιβάλλεις
"τάξει".σιγα ρε συντροφοι,αυτο δεν ειναι καλάμι,αλλα ζακχαροκάλαμο!!!