ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

νεα γριπη

Περιστατικά της νέας γρίπης εμφανίσθηκαν σε σχολεία της Αλεξανδρούπολης, με συνέπεια να ανασταλεί η λειτουργία ακόμη τριών τμημάτων.
Στο 4ο δημοτικό σχολείο Αλεξανδρούπολης αποφασίστηκε να κλείσουν τα τμήματα Β2 και Γ2 από σήμερα και μέχρι την επόμενη Πέμπτη, καθώς διαπιστώθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή, ενώ και άλλοι μαθητές εμφάνισαν γριπώδη συνδρομή. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό είναι ήπιας μορφής και ο μαθητής βρίσκεται σπίτι του.
Επιβεβαιωμένο κρούσμα εμφανίστηκε και στο 3ο δημοτικό Αλεξανδρούπολης, όπου όμως δεν χρειάστηκε να κλείσει το τμήμα αφού δεν νόσησαν τα υπόλοιπα παιδιά.
Παράλληλα, από χθες διακόπτει τη λειτουργία του για μια εβδομάδα και το τμήμα Γ4 του 4ου γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, όπου υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή και εμφάνιση γριπώδους συνδρομής σε άλλους μαθητές.
Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω εμφάνισης ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος της νέας γρίπης και κρουσμάτων της εποχικής γρίπης, ανεστάλη για επτά ημέρες η λειτουργία τεσσάρων τμημάτων στο Γ’ Γυμνάσιο της Αλεξανδρούπολης.
Όλα τα περιστατικά είναι ήπιας μορφής και δεν χρειάζεται νοσηλεία στο νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα στη Ροδόπη νόσησε ένας μαθητής από τον ιό της νέας γρίπης, αλλά και αυτό το περιστατικό χαρακτηρίζεται ήπιας μορφής και το παιδί βρίσκεται στο σπίτι του.
nooz