ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

κι αλλοι λαθρομεταναστες

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στην Εγνατία οδό, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών άρχισαν να καταδιώκουν δύο ύποπτα αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα για έλεγχο και προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Τα περιπολικά καταδίωξαν στο ρεύμα από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή τα δύο οχήματα που, όπως αποδείχθηκε, μετέφεραν λαθρομετανάστες… Το ένα αυτοκίνητο βγήκε από την Εγνατία και μπήκε στην Κομοτηνή τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με τα περιπολικά να τον ακολουθούν! Αφού πέρασε αρκετές διασταυρώσεις παραβιάζοντας φανάρια και προτεραιότητα, τελικά συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί…
Ο 28χρονος οδηγός του το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον ακολουθούσαν πεζοί. Στο αυτοκίνητό του συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος από την ελληνοτουρκική μεθόριο.
Ο δεύτερος οδηγός, μόλις 22 χρόνων, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και αποβίβασε τέσσερις αλλοδαπούς οι οποίοι διέφυγαν αλλά μετά από έρευνες συνελήφθησαν. Ο ίδιος κατευθύνθηκε προς την Κομοτηνή, όπου συνελήφθη σε βενζινάδικο της περιοχής έχοντας μάλιστα πάνω του 5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Διακινητές και λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν 24χρονο που προπορευόταν με άλλο αυτοκίνητο λειτουργώντας ως προπομπός, ο οποίος διέφυγε πριν ξεκινήσει η καταδίωξη.
protothema