ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Επικινδυνες αγορες μεσω ιντερνετ

Όσο περισσότερο γίνονται συνήθεια οι αγορές διάφορων προϊόντων μέσω του Ίντερνετ, τόσο πληθαίνουν και τα κρούσματα απάτης με θύματα ανυποψίαστους αγοραστές οι οποίοι εμπιστεύονται τα χρήματά τους σε αμφίβολης υπόστασης διαδικτυακές εταιρείες.

Ένας αγρότης από την Ορεστιάδα ήταν το τελευταίο θύμα μιας καλοστημένης κομπίνας από εταιρεία- «μαϊμού», η οποία όμως είχε φροντίσει να «στήσει» μια άκρως εντυπωσιακή ιστοσελίδα με δελεαστικές προσφορές! Όπως κατήγγειλε ο αγρότης, είχε προχωρήσει την αγορά ενός αγροτικού ελκυστήρα τον οποίο παρήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας συγκεκριμένης εταιρείας.

Οι όροι της αγοράς ήταν να προκαταβάλλει σε δύο δόσεις το σύνολο της αξίας του αγροτικού μηχανήματος, ύψους 15.000 ευρώ, πράγμα που έκανε. Όμως, δεν παρέλαβε ποτέ το μηχάνημα που παρήγγειλε! Και, σαν να μην έφτανε αυτό, διαπίστωσε ότι η εταιρεία- «μαϊμού» χρησιμοποίησε τα προσωπικά στοιχεία του ίδιου και της συζύγου του για να στήσει μια νέα ιστοσελίδα, μεταφρασμένη σε επτά γλώσσες, στην οποία το ζευγάρι εμφανίζεται να πωλεί το τρακτέρ που ποτέ δεν παρέλαβε!
Τα θύματα της απάτης υπέβαλαν μήνυση κατά των υπευθύνων της εταιρείας και των χειριστών των συγκεκριμένων ιστοσελίδων και, με αίτησή τους στον εισαγγελέα Ορεστιάδας ζητούν την απομάκρυνση των συγκεκριμένων ιστοτόπων από το Ίντερνετ.


www.protothema.gr