ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

28η οκτωβριου στην αλεξανδρουπολη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΘΕΜΑ : Εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
Για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ορίζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα γίνουν στην πόλη της Αλεξ/πολης και έδρα του Νομ/κού Διαμ/τος ως εξής :
ΓΕΝΙΚΑ
1. Γενικός και τριήμερος σημαιοστολισμός του Δημοτικού Καταστήματος και των καταστημάτων των Δημοσίων Υπηρεσιών, των ΝΠΔΔ και Ι.Δ. , των σπιτιών και των ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2009.
2. Φωταγώγηση του Δημοτικού Καταστήματος, όλων των Δημοσίων
Υπηρεσιών , των ΝΠΔΔ, Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της
27ης και 28ης Οκτωβρίου 2009 ( Αριθμ. Πρωτ. 57383/10.09.2009 έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ.)
ΤΡΙΤΗ 27-10-2009
1. Εορτασμός και ομιλίες σε όλα τα σχολεία και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα του νομού
2. Ώρα 11.30 : Κατάθεση στεφάνων από μαθητές – σπουδαστές , προσκόπους και οδηγούς στο μνημείο των Βιζβύζηδων, συνοδευόμενοι από καθηγητές και βαθμοφόρους, καθώς και από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο, παρουσία των Αρχών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28-10-2009
Ωρα 07:30 : Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική του Δήμου – Εμβατήρια και θούριοι από τα μεγάφωνα της Δημαρχίας έως την έναρξη της παρέλασης

Ωρα 08:00 : Έπαρση σημαίας μπροστά στο χώρο της Μεραρχίας με τη στρατιωτική μουσική και τη συμμετοχή τμημάτων στρατού.
Ωρα 10:15 : Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξ/πολης, κ.κ. Άνθιμου. Ο κος Μπόγλου Δημήτριος, Διευθυντής της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της μέρας, στον ναό μετά την δοξολογία.
Ωρα 11:15 : Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τους Βουλευτές, τον Νομάρχη, τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΜΘ, τον Στρατηγό Δ/τη XII Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε., τον Δήμαρχο, από τον εκπρόσωπο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών, τις Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και από τον Ερυθρό Σταυρό.
Στεφάνι εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Στο χώρο του μνημείου, μετά την εκκλησία, θα προσέλθουν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων με τη φροντίδα καθηγητή Φυσικής Αγωγής.
Ωρα 12:00 : Κοινή παρέλαση μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, της σχολής Νοσοκόμων, του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, των αναπήρων πολέμου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξ/πολης και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής στην κεντρική λεωφόρο της πόλης παρουσία των Αρχών (μπροστά στη στρατιωτική λέσχη).
Οι παρακάτω αρχές παρακαλούνται να φροντίσουν :
α) Η Ιερά Μητρόπολη για τις ιεροτελεστίες
β) Η XII ΜΠ για τις αποδόσεις τιμών, την παρέλαση, τη διάθεση στρατιωτικής μουσικής ( ιερό ναό - μνημείο - παρέλαση )
γ) Ο Δήμος Αλεξ/πολης για την προετοιμασία των μεγαφώνων μπροστά στους
χώρους του μνημείου και τη διάθεση της Φιλαρμονικής
δ) Η Αστυνομική Δ/νση για την τάξη

Σημείωση : Παρακαλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα εκπαιδευτήρια που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι στις 27.10.2009, να ενημερώσουν στο τηλ. 25510 32714 & 25513 50402.