ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

κατα του καπνισματος

«ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ … ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ»
Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία µε την Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου, πραγµατοποίησε ενηµερωτικές συναντήσεις µε τους διευθυντές των Σχολείων Α/Βάθµιας Εκπαίδευσης των Νοµών Έβρου και Ροδόπης, σε Κοµοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Διδυµότειχο.
Στις συναντήσεις αυτές, έγινε παρουσίαση της Αντικαπνιστικής Εκστρατείας της HelMSIC «Εµείς Ζούµε … Δεν Καπνίζουµε» και προώθηση καινοτόµου προτάσεως για τη διοργάνωση σεµιναρίου –ηµερίδας που αφορά τους εκπαιδευτικούς. Η διοργάνωση της ηµερίδας, έχει ως στόχο την ενηµέρωση των εκπαιδευτικών γύρω από το θέµα, καθώς και την εκµάθηση επικοινωνιακών πολιτικών για την ορθή προσέγγιση των µαθητών στην προσπάθεια πρόληψης της έναρξης του καπνίσµατος.
Η HelMSIC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερµά τη Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου
και, προσωπικά, τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε. κ. Μηνόπουλο Γεώργιο, για τον συντονισµό των
συναντήσεων αυτών και το ρόλο του ενδιάµεσου φορέα που ανέλαβε µεταξύ της HelMSIC και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Επίσης, επιθυµεί να ευχαριστήσει όλους τους διευθυντές που
παραβρέθηκαν και έδειξαν ενδιαφέρον για την προσπάθεια αυτή. Η ανταπόκριση της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ουσιώδης για µία συντονισµένη αντικαπνιστική προσπάθεια στους Νοµούς Έβρου και Ροδόπης.
Τι είναι η HelMSIC;
Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical
Students' International Committee - HelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωµατείο µη κυβερνητικού, µη κερδοσκοπικού, µη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές ιατρικής και σήµερα αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, µία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών ιατρικής και η προώθηση της υγείας.
Περισσότερες πληροφορίες στο επίσηµο site www.helmsic.gr.