ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

αδεια περιπτερου

Ανακοινώνουμε ότι λόγω θανάτου της Τρυφωνίδου Ναζαρέτ Χας Παύλου Θ.Π. κατοίκου στη ζωή Δ.Δ. Αλεξ/πολης, στην οποία είχαμε χορηγήσει άδεια εκμετάλλευσης περιπτέρου, στο Δημ. Διαμ. Αλεξ/πολης στην οδό κ. Παλαιολόγου & 14ης Μαϊου, η Νομαρχία θα κινήσει τη διαδικασία χορήγησης της ανωτέρω αδείας σε άλλο ανάπηρο ή θύμα πολέμου ή ειρηνικής περιόδου ή αγωνιστή Εθνικής Αντίστασης, Αγωνιστή Δημοκρατικού Στρατού, Αναπήρου Πολέμου Αμάχου Πληθυσμού που λαμβάνουν αναπηρική πολεμική σύνταξη.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να υποβάλλει στο Τμήμα Εργασίας & Προστασίας των Πολιτών της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (οδός Καραολή Δημητρίου 40) τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) Αίτηση περί χορηγήσεως

άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου
2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι ο ενδιαφερόμενος : α) δεν έχει αποκατασταθεί με γεωργικό ή κτηνοτροφικό κλήρο, β) δεν κατέχει θέση στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή σε Οργανισμό Κοινής ωφελείας ούτε παίρνει σύνταξη από υπηρεσία που έχει προσφέρει σ’ αυτά, γ) δεν έχει, εκτός από τη σύνταξη και του δικαιώματος ιδιοκατοικήσεως, μηνιαία έσοδα που να υπερβαίνουν τα όρια απαλλαγής για την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δηλώσεως εκείνων που αποκτούν εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες δ) δεν έχει παραιτηθεί ή στερηθεί το δικαίωμα άδειας εκμεταλλεύσεως περιπτέρου προ τριετίας
3) Eκκαθαριστικό σημείωμα και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης του προηγούμενου έτους εφ’ όσον κατατίθεται.
4) Βεβαίωση του οικείου Δήμου ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, από την οποία να προκύπτει, η μόνιμη κατοικία του ενδιαφερομένου, καθώς και το χρονικό διάστημα αυτής.
5) Πιστοποιητικό Δήμου για την οικογενειακή του κατάσταση.
6) Κυρωμένο αντίγραφο της αρχικής και αν υπάρχει συμπληρωματικής αποφάσεως της επιτροπής κανονισμού πολεμικής σύνταξης με πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
7) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 από την οποία θα προκύπτει ότι εξακολουθεί να συνταξιοδοτείται.

ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στην Νομαρχία (Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών & Πολιτικών Δικαιωμάτων Τμήμα Εργασίας και Προστασίας Πολιτών) τη σχετική αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση μέχρι 15-10-2010.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εργασίας και Προστασίας Πολιτών της Νομαρχίας (τηλ. 25513-50482).


Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ

Ν. ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗΣ