ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

δεν υπαρχει υγεια χωρις ψυχικη υγεια

Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας Ν. Έβρου (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) σας προσκαλεί στην εκδήλωση της έναρξης της λειτουργίας του την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18.00 στο χώρο του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΚΕ.ΠΑ.ΚΥ.) του Δήμου Αλεξ/πολης, Καρτάλη 1, στην Αλεξ/πολη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διαξευχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ αποτελεί μια νέα προσπάθεια που γίνεται στη περιοχή μας και αφορά την προώθηση των θεμάτων της ψυχικής υγείας. Στόχος του Συλλόγου είναι η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των οικογενειών των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, η
ενημέρωση του κοινού για θέματα ψυχικής υγείας και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά γιατί όλοι μαζί εάν ενώσουμε τις φωνές μας μπορούμε να ακουστούμε καλύτερα!
Πληροφορίες για το Σύλλογο και την εκδήλωση μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2551038178, μέσω email στο sofsi.evrou@gmail.com και στο group μας στο facebook αναζητώντας την επωνυμία του Συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου