ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

εμποροπανηγυρη διδυμοτειχου

Μια από τις πιο φημισμένες εμποροπανηγύρεις, ξεκινά και φέτος στο Διδυμότειχο.
Τους τελευταίους 2 μήνες, έμποροι από όλη την Ελλάδα επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ώστε να κατοχυρώσουν το χώρο όπου θα στήσουν τα κιόσκια τους για το μεγάλο παζάρι που θα στηθεί και φέτος στο Διδυμότειχο, το διάστημα από 17 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2010.
Σε μια τεράστια έκταση στη βόρεια περιφερειακή οδό της πόλης πάνω από 500 επαγγελματίες θα περιμένουν τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θράκης να επισκεφθούν την ξακουστή αγορά, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες της χρονιάς, κάτι που γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, εν μέσω δύσκολων οικονομικά εποχών που διανύουμε.
Χαρακτηριστική εικόνα και της φετινής εμποροπανήγυρης, θα είναι οι ατελείωτες
υπαίθριες ψησταριές που στήνουν επαγγελματίες ντόπιοι και μη όπου συγκεντρώνεται ο κόσμος για να απολαύσει τις πεντανόστιμες λιχουδιές της περιοχής φτιαγμένες από τα καλύτερα κρέατα του τόπου μας, με πρωταγωνιστή το παραδοσιακό λουκάνικο Διδυμοτείχου, ντόπιο τσίπουρο και θρακιώτικο γλέντι μέχρι το πρωί.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηανδρέου, φέτος η οργάνωση για την εμποροπανήγυρη είναι ακόμη καλύτερη, εφόσον έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την παρουσία ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή, καθώς επίσης και η τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων ώστε να διευκολύνονται οι επαγγελματίες .
«Το χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης» όπως τόνισε «θα είναι ότι καθημερινά υπάλληλοι του Δήμου θα καθαρίζουν όλη την περιοχή ώστε να υπάρχει μια όμορφη εικόνα στην εμποροπανήγυρη, που κάθε χρόνο ξεπερνά τους 10.000 επισκέπτες.»
Η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου ξεκινά φέτος στις 17 Σεπτεμβρίου και περιμένει μικρούς και μεγάλους να την επισκεφτεί γιατί ο καθένας από μας θα έχει κάτι ενδιαφέρον να βρει σε αυτήν.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΡΓΥΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΚΑΜΑΝΗ

Ανώνυμος είπε...

χαιβαν παζαρ..ος μπουλτου

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ 1000% ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20% ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ 1000% ΣΕ ΠΕΙΡΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ 1000% 20% ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ

Ανώνυμος είπε...

εσυ που λες οτι τα μαγαζια κερδιζουν 1000% γιατι δεν ανοιγεις ενα να τα κονομισεις ε? τοσα πωλουνται .τι μου γινες υπαλληλος ε? αιντε γιατι με την εξυπναδα του καθε χωριατη εχουμε κουραστει ολοι