ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

αποχωρουν λογω κρισης

Οι συνέπειες της κρίσης χτυπούν και τον αθλητισμό και έτσι αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία σε όλους τους νομούς αδυνατούν να συμμετάσχουν. Πρόκειται για λυπηρό φαινόμενο που πολλαπλασιάζεται συνεχώς.
Ανάλογα φαινόμενα εμφανίζονται σε όλες τις ΕΠΣ και πλήττεται καίρια ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.
ΕΒΡΟΣ: Νέα κλήρωση έγινε χθες για τον πρώτο όμιλο στην Α΄ κατηγορία Έβρου, ύστερα από την οριστική αποχώρηση της



Νίψας. Η ΕΠΣ αποφάσισε ο πρώτος όμιλος να διεξαχθεί με 12 ομάδες, η πρώτη αγωνιστική: Ιπποκράτης-Άλεξ, Αισύμη-Φέρρες, Άνθεια/Αρίστεινο-Καππαδόκες, Διδυμότειχο-Κορνοφωλιά, Άβαντας-Δαδιά, Χιλή-Ποντιακός. Ακόμα, έγινε γνωστό πως δε θα κατεβούν να αγωνιστούν στη Β΄ κατηγορία τα Κόμαρα.

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Επίσημα και με έγγραφο προς την ΕΠΣ, έγινε γνωστό ότι δε θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ο Αλιάκμων Νεάπολης και η Δράση Τσοτυλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία να διεξάγεται με 6 μόλις παιχνίδια (δυο φορές συνολικά με 7).
http://www.gazzetta.gr/local/item/101677-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7%CF%82