ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

μεινοτικοι συνδυασμοι

Αν και οι πρώτες προσπάθειες του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής δεν είχαν ευοδωθεί για κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, τα δεδομένα απ’ ότι φαίνεται άρχισαν να αλλάζουν άρδην! Οι προετοιμασίες για μια τέτοια κίνηση είχαν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, όμως το επίσημο «χρίσμα» δόθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς στην Κομοτηνή με αφορμή το μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ.
Έτσι, το πρώην κόμμα του Σαδίκ DEP, ετοιμάζει συνδυασμούς τόσο στον Δήμο Ξάνθης όσο και στον Δήμο
Κομοτηνής, ενώ καλοβλέπει και μια υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Και μπορεί στην Ξάνθη (με 66% χριστιανικό πληθυσμό) τα πράγματα να ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, καθώς υπάρχει και η περίπτωση του 2006, αλλά στην Κομοτηνή το εγχείρημα θα είναι πρωτόγνωρο και τινάζει όλες τις στρατηγικές των υποψηφίων δημάρχων στον αέρα!
Για τις υποψηφιότητες συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες η λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης» και αποφασίστηκε η μειονότητα να κατεβάσει δικού της υποψήφιους, αφού όμως πρώτα δει τις προτάσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για Ξάνθη και Κομοτηνή, καθώς και οι διαφαινόμενες υποψηφιότητες της ΝΔ (με Στυλιανίδη και Κοτσάκη), η Συμβουλευτική συνεδρίασε ξανά και αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο, μιας και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στους συγκεκριμένους υποψηφίους των κομμάτων!
Αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με τις νέες υποψηφιότητες που θα ανακοινωθούν και τις νέες συναντήσεις που θα υπάρξουνε…
Διαβάστε σχετικά:
Αλλάζουν τα δεδομένα στο Δήμο Κομοτηνής για το ΠΑΣΟΚ! Πάμε για μία υποψηφιότητα…
Αρνητικά απάντησε ο Αχμέτ Ιλχάν, να ηγηθεί ψηφοδελτίου για το Δήμο Κομοτηνής

http://piazzadelpopolo.blogspot.com