ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

η πρωτη Wi-Fi κεραια στη βορεια Ελλαδα

Την πρώτη κεραία Wi-Fi στη βόρεια Ελλάδα για την παροχή δωρεάν ευρυζωνικών υπηρεσιών και ασύρματου Ίντερνετ εγκαινίασε στην Κομοτηνή την Παρασκευή ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Η συγκεκριμένα κεραία, που τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΥΜΕ, με τη συνεργασία του ΟΤΕ και της Hellas-Sat, λειτουργεί πλέον στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ενώ καλύπτει όλη την πλατεία και η ταχύτητά της είναι στα 24 Mbps, γεγονός που μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 30 χρήστες ταυτόχρονα.

Με την τεχνολογία αυτή, οι χρήστες θα μπορούν με ένα laptop να έχουν άμεση και δωρεάν πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες χωρίς κωδικούς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υπουργός Μεταφορών επικοινώνησε μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας με το Σύλλογο Φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θεσσαλονίκης.

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης τόνισε ότι το πρόγραμμα του ΥΜΕ περιλαμβάνει την τοποθέτηση παρόμοιων συστημάτων WI-Fi και σε άλλες πόλεις σε συνεργασία με τις δημοτικές και νομαρχιακές αρχές.

www.e-tipos.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to dikos mas pote tha leitourgisei me to kalo?