ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

η ωρα της γης

Ο Δήμος Σουφλίου, από τους πρώτους Δήμους που δήλωσαν τη συμμετοχή τους σ’ αυτή την παγκόσμια κινητοποίηση, θα συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή σβήνοντας τω φώτα στις οδούς του Σουφλίου και των Τοπικών Διαμερισμάτων στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου 2009.
Η Περιβαλλοντική ομάδα του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, δίνοντας το δικό της παρόν στην «ΩΡΑ ΓΗΣ», διοργανώνει σχετική εκδήλωση. Στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου, μαθητές όλων των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου Σουφλίου ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Λυκείου, θα ξεκινήσουν με αναμμένες δάδες από την Πλατεία Νίκης και θα κατευθυνθούν στην Πλατεία 25ης Μαρτίου, όπου θα ακολουθήσει μία μικρή μουσική εκδήλωση με μηνύματα και συνθήματα σχετικά με την εξοικονόμηση οποιασδήποτε μορφής ενέργειας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μουσική εκδήλωση θα γίνει χωρίς φως ??? Πολύ ρομαντικό !! Αλλιώς απλά το ρεύμα που εξοικονομίσουμε στο μισάωρο θα το "κάψουμε" στα μπουζούκια !! Ζήτωωωωωωωωωωω...