ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ανεργια

Τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ενδεχόμενο κλείσιμο του εργοστασίου Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας στον Έβρο αποφάσισαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαου Ζαμπουνίδη σύσσωμοι οι εργαζόμενοι, ο Νομάρχης, οι Βουλευτές Έβρου κ.κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Γιώργος Ντόλιος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργος Αλεξανδρής, οι Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.κ. Γιώργος Ευσταθίου και Νικόλαος Δαστερίδης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τη δήλωση εκπροσώπου της ΓΣΕΕ στην Κομοτηνή πως, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που ετοιμάζεται, το εργοστάσιο της ΟΤΤΟ στον Έβρο θα κλείσει, παρά τη διαβεβαίωση από την πλευρά της εταιρείας για το αντίθετο. «Το εργοστάσιο δεν θα κλείσει» ήταν η απόφαση όλων. Με εμφανή την αγωνία, αλλά και την αγανάκτηση για την εξέλιξη αυτή, κατατέθηκαν προτάσεις από όλους για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να δράσουν.
Αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να αποσταλεί ψήφισμα σκληρό και αυστηρό προς την κυβέρνηση και την Εθνική Τράπεζα, αλλά και να αναρτηθεί πανό στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Πανό με συνθήματα θα κρατούν και οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί μετά την εθνική επέτειο.