ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

μπουργκας αλεξανδρουπολη

«Θα είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και καθημερινή διαβούλευση με τη διεθνή εταιρεία και τους μελετητές του έργου του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη με στόχο να προστατέψουμε το περιβάλλον και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας» δήλωσε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης, Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Διαβούλευσης για τον πετρελαιαγωγό, μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη.
Στη διάρκεια της σύσκεψης οι μελετητές του έργου, διεθνείς εταιρείες ILF και ERM καθώς και οι Ελληνικές Εταιρείες ASPROFOS και EXERGIA ενημέρωσαν την Τοπική Επιτροπή Διαβούλευσης και τους Δημάρχους του νομού σχετικά με τις επιλογές της χερσαίας όδευσης του αγωγού.
Όπως ανέφερε ο κ. Ζαμπουνίδης δύο ήταν οι προτάσεις χερσαίας όδευσης του αγωγού, από το Ορμένιο μέχρι την Αλεξανδρούπολη, που τέθηκαν για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων από την εταιρεία.
«Μέσα σε χρονικό διάστημα δυο περίπου εβδομάδων η Τοπική Επιτροπή Διαβούλευσης θα καταθέσει τη δική της ολοκληρωμένη άποψη για τις δυο αυτές προτάσεις της εταιρείας με τελικό γνώμονα τη δημιουργία όσον το δυνατόν λιγότερων προβλήματων καθ΄ όλο το μήκος του νομού. Η άποψη αυτή της Επιτροπής Διαβούλευσης θα διαμορφωθεί αφού συγκεντρώσουμε και επεξεργαστούμε τις προτάσεις όλων των δήμων και των τεχνικών υπηρεσιών μας και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών επαφών και διαλόγου της εταιρείας με τους εν λόγω φορείς.» τόνισε ο κ. Ζαμπουνίδης και πρόσθεσε : «Όσοι συμμετέχουμε στην Επιτροπή Διαβούλευσης είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας και τους πολίτες»