ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

αντωνης αντωνιαδης

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης, παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ το βιβλίο για τον Θρακιώτη βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή- θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνη Αντωνιάδη «Ο Ψηλός. Η επίσημη αυτοβιογραφία του Αντώνη Αντωνιάδη»
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΟΤΙΒΟ, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου, τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης και την Πράσινη Ακαδημία Αλεξανδρούπολης .
Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Πρεμίδης για το βιβλίο και τη ζωή του μεγάλου Έλληνα κανονιέρη των γηπέδων μίλησαν οι : Κώστας Μπλιάτκας, δημοσιογράφος-συγγραφέας του βιβλίου Γαβριήλ Βρετόπουλος, βετεράνος προπονητής-Μέλος Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Νικήτας Παπαπαντελής, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου Παναγιώτης Κωστικίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης Αντώνης Αντωνιάδης, Βετεράνος διεθνήςποδοσφαιριστής, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου κ. Αθανάσιος Καραγιάννης
Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αναπληρωτής Νομάρχης κ. Κωνσταντίνος Ιωαννάκης εκπροσωπώντας τον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη, ο οποίος απουσίαζε για έκτακτους υπηρεσιακούς λόγους στην Αθήνα, τίμησε τον Θρακιώτη βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Θρακιώτης αθλητής ευχαρίστησε το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου και τους τοπικούς αθλητικούς φορείς για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και αναφέρθηκε σε γεγονότα που σημάδεψαν την πολύχρονη αθλητική καριέρα του.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το διήμερο αφιέρωμα στον μεγάλο έλληνα αθλητή, που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του στο Αθλητικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης (5o Γυμνάσιο).
Ο Αντώνης Αντωνιάδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους μαθητές θέματα του «ευ αγωνίζεσθαι», να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έθεσαν για το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο, για τα φαινόμενα βίας, για την Εθνική Ομάδα και να τους μυήσει στα μυστικά της μπάλας. «Ο αθλητισμός είναι ευγενής απασχόληση, ευγενή άμιλλα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται στη ζωή, όλα αποκτούνται με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή» είπε χαρακτηριστικά στους μαθητές ο Θρακιώτης διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.