ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

βιολογικες καλλιεργιες

Δόθηκαν προς ανάρτηση, στους δήμους της περιοχής αρμοδιότητας μας, οι καταστάσεις της πρώτης παρτίδας πληρωμής, του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας, έτους 2008. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τις προσωρινές πληρωμές 260 δικαιούχων παραγωγών, επί συνόλου 309, που κατέθεσαν στην υπηρεσία μας φάκελο πληρωμής έως τις 6-3-2009. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, σε περίπτωση αντιρρήσεων με το τελικό ποσό πληρωμής, να υποβάλλουν ενστάσεις στην υπηρεσία μας, εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία ανάρτησης. Μετά την παρέλευση του δεκαημέρου οι καταστάσεις πληρωμής θα οριστικοποιηθούν και θα αποσταλούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ προς εκκαθάριση και καταβολή των ενισχύσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Επισημαίνεται ότι για τους υπολοίπους 49 παραγωγούς που δεν κατέθεσαν έως σήμερα φάκελο πληρωμής, η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης είναι η 31η Μαρτίου 2009. Στην συνέχεια και κατόπιν του διοικητικού ελέγχου των φακέλων τους θα ακολουθήσει ανάρτηση δεύτερης παρτίδας πληρωμής.