ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

25 μαρτιου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Αλεξανδρούπολη
ΤΡΙΤΗ 24-03-2009
Πανηγυρικός εορτασμός και ομιλίες σε όλα τα σχολεία – εκπαιδευτήρια.
Ώρα 11.30 : Κατάθεση στεφάνων από μαθητές – σπουδαστές , προσκόπους και οδηγούς στο μνημείο των Βιζβίζηδων, συνοδευόμενοι από καθηγητές και βαθμοφόρους, καθώς και από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο, παρουσία των Αρχών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-03-2009
Ώρα 07:00 : Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης, η δε Φιλαρμονική του Δήμου θα περιέλθει στους δρόμους της πόλης και θα παιανίζει θούρια και εμβατήρια.
Ώρα 08:00 : Έπαρση σημαίας μπροστά στο χώρο της Μεραρχίας με τη στρατιωτική μουσική και τη συμμετοχή τμημάτων στρατού.
Ώρα 08:30 : Εμβατήρια και θούρια από τα μεγάφωνα του Δήμου μέχρι και την έναρξη της παρέλασης.
Ώρα 10:15 : Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, κ.κ. Άνθιμου.
Ομιλητής που θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό μέσα στο ναό μετά τη δοξολογία , ορίζεται ο κ. Αντώνιος Μικρός, διευθυντής του 3ου Ενιαίου Λυκείου Αλεξ/πολης.
Ώρα 11:15 : Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβίζη από την εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, υπουργό Εξωτερικών, τους Βουλευτές, τον Νομάρχη, τον Στρατηγό Δ/τή XII Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε., τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης, από τον εκπρόσωπο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών, τις Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και από τον Ερυθρό Σταυρό.
Στεφάνι εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Στο χώρο του μνημείου, μετά την εκκλησία, θα προσέλθουν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων με τη φροντίδα καθηγητή Φυσικής Αγωγής.
Ώρα 12:00 : Κοινή παρέλαση μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, της σχολής Νοσοκόμων, του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, των αναπήρων πολέμου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξ/πολης και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής στην κεντρική λεωφόρο της πόλης παρουσία των Αρχών (μπροστά στη στρατιωτική λέσχη).