ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

αντωνης αντωνιαδης

Ένα διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στον Θρακιώτη βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή - θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνη Αντωνιάδη, διοργανώνει το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009.
Συγκεκριμένα θα παρουσιασθεί το βιβλίο «Ο Ψηλός. Η επίσημη αυτοβιογραφία του Αντώνη Αντωνιάδη» σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΟΤΙΒΟ, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου, τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης και την Πράσινη Ακαδημία Αλεξανδρούπολης στην Αλεξανδρούπολη, ξενοδοχείο Classical Egnatia Grand την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009, ώρα 21.00.

Βιογραφικό Αντώνη Αντωνιάδη

Ο Αντώνης Αντωνιάδης αποτελεί σήμερα μια εμβληματική φιγούρα του ελληνικού αθλητισμού. Γεννήθηκε στο Πετροχώρι Ξάνθης το 1946, ανήμερα της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο το 1962 στην Ασπίδα Ξάνθης και στη συνέχεια, το 1967, στον ΑΟ Ξάνθης όπου αναδείχθηκε κατ’ επανάληψη πρώτος σκόρερ στη Β’ Εθνική του βορείου ομίλου.
Το 1968 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου τίμησε όσο λίγοι επί 10 και πλέον χρόνια. Διέπρεψε στα γήπεδα όλου του κόσμου με το Τριφύλλι και την Εθνική ομάδα, κέρδισε το τίτλο του πρώτου σκόρερ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971 και αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό στο Γουέμπλεϊ, σ’ εκείνο τον αξέχαστο τελικό της διοργάνωσης. Πέντε φορές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αγωνίστηκε και στη Μικτή Ευρώπης. Έπαιξε επίσης για μια χρονιά στον Ολυμπιακό (1978-79), όπως και στον Ατρόμητο (1979-80), πριν επιστρέψει για να κλείσει οριστικά την καριέρα του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Παναθηναϊκό το 1981.
Ιδρυτικό μέλος του ΠΣΑΠ και πρόεδρός του επί 27 συνεχή έτη, ο Αντώνης Αντωνιάδης έχει να παρουσιάσει πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα καθώς και αξιόλογο θεσμικό έργο, υπέρ των δικαιωμάτων του επαγγελματία Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Έχει τιμηθεί με το Σταυρό του Έφεδρου Πολεμιστή της Ευρώπης.