ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

αγροτες σε κινητοποιησεις

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον σε διάφορες χώρες οι διαδηλώσεις που προκαλεί η κρίση στα τρόφιμα. Μπλοκάροντας καθημερινά τους δρόμους και πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις, οι αγρότες της Αργεντινής προσπαθούν εδώ και τρεις μήνες να πείσουν την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον βαρύ δασμό 10% που επέβαλε σε όλες τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων για να καλύψει τρύπες στον προϋπολογισμό.
"Θέλουμε να σταματήσει η συγκέντρωση κονδυλίων που πάνε μόνο στους μεγαλοεισοδηματίες και ζητάμε να ωφεληθούν οι χιλιάδες φτωχοί Αργεντινοί, οι οδηγοί φορτηγών, οι εργαζόμενοι και οι μικροί παραγωγοί", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αγροτικής Συνομοσπονδίας, Εντοάρντο Μπούτζι.

Την ίδια ώρα, στη Σεούλ της Νότιας Κορέας ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και πραγματοποίησε καθιστική διαμαρτυρία για τρίτη φορά μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Οι διαδηλωτές απαιτούν είτε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, είτε να σταματήσει να διαπραγματεύεται με τους Αμερικανούς την εισαγωγή βοδινού κρέατος.Πρωτεργάτες των διαδηλώσεων είναι οι κτηνοτρόφοι της χώρας που απειλούνται με οικονομική καταστροφή, αλλά και πολλοί καταναλωτές που ανησυχούν ότι αν επιτραπούν οι αμερικανικές εισαγωγές, θα αυξηθεί και ο κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας των τρελών αγελάδων.
skai.gr