ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

«κανονι» σε εταιρεια εμποριας αυτοκινητων

Δεκάδες πολίτες της Κομοτηνής και της Ξάνθης, που είχαν δώσει προκαταβολές για να αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, βρέθηκαν ξαφνικά σε απόγνωση πριν από λίγες ημέρες όταν διαπίστωσαν ότι η εταιρεία που θα τους το έφερνε βάρεσε ξαφνικά… «κανόνι»!

Η είδηση για την πτώχευση της εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων «Σεφέρογλου» ήρθε στο φως, όταν στις εγκαταστάσεις της στην Κομοτηνή έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους δικαστικοί επιμελητές από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσχεση των οχημάτων που υπήρχαν στον προαύλιο της εταιρείας!

Μαζί τους κατέφθασαν στην πόλη και στελέχη των τραπεζών που είχαν εκδώσει δάνεια για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται μόλις πριν από ένα χρόνο και μάλιστα «εν χορδαίς και οργάνοις», εμφανίζοντας υψηλό τζίρο.

Οι αγοραστές είτε είχαν δώσει προκαταβολές και δεν τους είχαν παραδοθεί ακόμη τα αυτοκίνητα, είτε η κυριότητα ανήκει ακόμη στις τράπεζες της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας που χρηματοδοτούσαν την εταιρία. Το αποτέλεσμα είναι να μην γνωρίζουν ως αυτή τη στιγμή αν κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους. Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έκλεισε απρόσμενα δεν έχει βρεθεί, παρά το γεγονός ότι αναζητήθηκε παντού.

www.protothema.gr