ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

εθνικη

Αντίστροφη μέτρηση για τον σημερινό νοκ άουτ αγώνα, της φάσης των "16" του Μουντομπάσκετ, ανάμεσα στην δευτεραθλήτρια κόσμου Ελλάδα και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία, από το προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αυτό του 2006. Στη Σαϊτάμα, Ελλάδα και Ισπανία ήταν το ζευγάρι του τελικού. Στην Τουρκία και στο κλειστό "Σινάν Ερντέν" σήμερα στις 21:00, οι δύο ισχυρές ομάδες αναμετρώνται νωρίς και μία εκ των δύο δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο αποκάλεσε μεγάλη ομάδα την Ελλάδα υπενθυμίζοντας πως εν συγκρίσει με τον μεταξύ μας ημιτελικό στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, οι πρωταθλητές Ευρώπης Ίβηρες ήρθαν στην Τουρκία χωρίς το μεγάλο αστέρι τους Παού Γκασόλ, αλλά και τον βασικό τους πλέι μέικερ, Καλντερόν. Αντίθετα, όπως δήλωσε η Ελλάδα έχει αυτή τη φορά έναν από τους καλύτερους παίκτες της, ο οποίος
είχε απουσιάσει στην Πολωνία, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι δύο τραυματίες, Χουάν Κάρλος Ναβάρο (μέση) και Χοσέ Γκαρμπαχόσα (γόνατο) θα αγωνιστούν σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό, καθώς ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και οι παίκτες ηγέτες πάντα "σφίγγουν τα δόντια" και βοηθούν στο τέλος την ομάδα τους. Αμφότεροι ακολούθησαν χαλαρή προπόνηση στο κλειστό "Αχμέτ Κορμέτ" που βρίσκεται δίπλα στο νεόδμητο "Σινάν Ερντέν" όπου θα φιλοξενηθούν από σήμερα, όλοι οι αγώνες του Μουντομπάσκετ.

ΑΠΕ