ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ο διευθυνων συμβουλος του οτε στη θρακη

Την Τετάρτη 8-9-2010 ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγιώτης Βουρλούμης, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιώργο Αλεξανδρή. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βουρλούμης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: « Ο ΟΤΕ ξεκινάει ένα σημαντικό πιλοτικό πρόγραμμα δημιουργίας δικτύου οπτικών ινών από τις πόλεις των Σερρών, της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης. Θα είναι οι πρώτες πόλεις στην Ελλάδα, οι οποίες θα έχουν δίκτυα πρώτης γενιάς.
Είμαι, λοιπόν, ε

εδώ για να συναντήσω το προσωπικό του ΟΤΕ στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο έχει εργαστεί πολύ σκληρά και θα εργαστεί και στο μέλλον πολύ σκληρά, προκειμένου να τελειώσει αυτό το έργο. Κυρίως, όμως, είμαι εδώ για να συναντήσω τον Δήμαρχό σας και να τον ευχαριστήσω, γιατί βλέποντας πολύ σωστά προς το μέλλον συνεργάστηκε μαζί μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το έργο. Το έργο έχει ήδη αρχίσει, έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, έχουν αρχίσει ορισμένα σκαψίματα και ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα δούμε τα αποτελέσματα.
Ο βασικός λόγος που ξεκινήσαμε από τη Θράκη είναι γιατί εδώ μας καλοδεχτήκανε, ενώ σε άλλα μέρη υπήρχανε δισταγμοί για το δίκτυο αυτό. Εδώ πέρα η πόρτα ήτανε ανοιχτή. Καταλαβαίνετε ότι θέλαμε οπωσδήποτε τη συνεργασία των τοπικών αρχών, καθώς υπάρχει κάποια όχληση. Είναι, όμως, ένα έργο που έπρεπε απαραίτητα να γίνει. Έχει αργήσει πάρα πολύ στην Ελλάδα και ο ΟΤΕ αισθάνεται υπεύθυνος γι’ αυτό. Όχι, φυσικά, για την αργοπορία, αλλά υπεύθυνος για να το κάνει και θα το κάνει.»