ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

μαζικη συμμετοχη

Το Εργατ/κο Κέντρο Ν. Έβρου καλεί όλους τους εργαζόμενους – Ανέργους – Συνταξιούχους να συμμετέχουν στο Πανεργατικό – Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θες/νικη το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη , για να αντιπαλέψουμε τις αδιέξοδες Νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εκβιαστικά επέβαλαν στην χώρα μας η Ευρωπαϊκή Ένωση , η Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πολιτικές που καταρρακώνουν τους πολλούς και τους αδύνατους και ευνοούν τους λίγους και τους ισχυρούς .
Όλοι μαζί να απαιτήσουμε την Αλλαγή της Κυβερνητικής Πολιτικής που προκαλεί κοινωνικές ανισότητες φτώχεια – ανεργία και μεγαλώνει την ύφεση. Οι τραπεζίτες , οι βιομήχανοι δημιούργησαν την κρίση «αυτοί να πληρώσουν» και όχι πάλι οι εργαζόμενοι με απολύσεις – διαθεσιμότητες – λιτότητα – ανατροπή όλων των
εργασιακών σχέσεων που εδώ και χρόνια με αγώνες κατακτήθηκαν από όλους τους εργαζόμενους.
Η Νεοφιλελεύθερη πολιτική που στοχοποιεί τους εργαζόμενους σαν την μοναδική αιτία των δεινών αυτής της κρίσης , αποδείχθηκε καταστροφική και οδήγησε την οικονομία της χώρας στο χείλος του γκρεμού – στα όρια της χρεοκοπίας. Αυτήν τη πολιτική πρέπει να αλλάξουμε για να ξεφύγουμε από την κρίση.
Στο κέντρο της πολιτικής πρέπει να είναι ο Άνθρωπος και όχι το κέρδος.
Αντιστεκόμαστε και αντιδρούμε. Ξαναβρισκόμαστε ενωμένοι, μαχητικά και μαζικά στα μετερίζια του αγώνα, κάνοντας αρχή από τη Δ.Ε.Θ., στη συγκέντρωση των εργαζομένων στις 11 Σεπτέμβρη και ώρα 18:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.
Καλούμε τα Σωματεία – μέλη μας, σε άμεση αγωνιστική επαγρύπνηση & σε συντονισμό του Αγώνα με τα χαρακτηριστικά της ενότητας και της μαζικοποίησης του εργατικού κινήματος.
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Νέοι και Νέες , του Έβρου , που θέλουν να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο της 11/9/2010 στην Θεσσαλονίκη , το Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου σε συνεργασία με την Γ.Σ.Ε.Ε. ναύλωσε Λεωφορεία .
Η μετακίνηση θα είναι δωρεάν και η αναχώρηση θα γίνει από την Αλεξανδρούπολη , στις 10.00 η ώρα το πρωί μπροστά από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου Ν. Έβρου
Όσοι συνάδελφοι θέλουν να μεταβούν στην Θεσ/νικη για να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο, παρακαλούμε εγκαίρως να δηλώσουν την συμμετοχή τους , στα τηλέφωνα του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου , 25510.81439 και 25510.26274

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Γκιγκούδης Απόστολος Χατζηαναστασίου Μιχάλης