ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΑΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Συνελήφθη την 07-09-2010 και ώρα 07.00΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης μία (1) αλλοδαπή δράστιδα, 43ετών, για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, ιδιοκτήτης καταστήματος καφέ, κατήγγειλε στην Υπηρεσία μας την 01.30΄ ώρα της ιδίας ημέρας, ότι άγνωστο άτομο, που ανήκει στο προσωπικό του καταστήματος, πιθανώς να προβαίνει σε κλοπή χρημάτων, με την μέθοδο της απόκρυψης εσόδων από μη χρέωση πωλούμενων προϊόντων. Μετά από σωματική έρευνα που έγινε στην ανωτέρω δράστιδα την 07-09-2010 και ώρα 07.00΄, ανευρέθησαν, εντός του παπουτσιού της, τρία (3) προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που εκλάπησαν από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.
Κατασχέθηκαν τα χαρτονομίσματα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήμονα του.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε η Υ.Α.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη την 03.20΄ ώρα της 07-09-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, παράνομη παραμονή και επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.
Ειδικότερα, την 07-09-2010 και ώρα 03.20΄, προσήλθε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα ο ανωτέρω αλλοδαπός. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστό Διαβατήριο Συρίας και έπειτα από αστυνομική έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του ένα (1) ακόμη διαβατήριο, το οποίο τυγχάνει μεν γνήσιο, πλην όμως έχει υποστεί νόθευση επί του σώματός του.
Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι, εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταχωρήσεις, ήτοι δικαστική απόφαση απαγόρευσης εξόδου, απαγόρευση εισόδου - διοικητική απέλαση και μέτρο άρνησης εισόδου στο έδαφος SCHENGEN.
Τα δύο (2) διαβατήρια κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Κήπων.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 11.00΄ ώρα της 07-09-2010, στην Ν.Χιλή Αλεξ/πολης, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, ένας (1) 42χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω δράστης, παρέδωσε στους αστυνομικούς, που επρόκειτο να τον ελέγξουν, μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1,4- γραμ., με την άμεση συσκευασίας της, η οποία και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΞΙ (6) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 04.00΄ ώρα της 08-09-2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, έξι (6) λαθρομετανάστες, για παράνομη είσοδο στην χώρα με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Συγκεκριμένα, την 03.00΄ ώρα της 08-09-2010, άνδρες της Υπηρεσίας μας, εντόπισαν ομάδα λαθρομεταναστών πλησίον του οικισμού Πέπλου Έβρου. Περί την 03.45΄της ιδίας, δύο (2) οχήματα μετέβησαν σε αγροτικό δρόμο, πλησίον του σημείου απόκρυψης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αμέσως επιβιβάστηκαν σ’ αυτά. Δόθηκε σήμα στάσης στους οδηγούς από Αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας, με φωτεινά και ηχητικά μέσα, αλλά οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα. Το πρώτο όχημα, λόγω της ταχύτητας που ανέπτυξε, ήταν αδύνατο να ακολουθηθεί, διέφυγε και αναζητείται. Ο οδηγός του δευτέρου οχήματος ακινητοποίησε το όχημα, τράπηκε σε φυγή και εκμεταλλευόμενος το σκότος διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται. Εντός του οχήματος, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν έξι (6) λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.