ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ
Την 29-12-2009 και ώρα 09.00, άγνωστος-οι δράστης –ες, αφήρεσαν από σταθμευμένο όχημα, ένα τσαντάκι μέσης το οποίο περιείχε την αστυνομική ταυτότητα, την άδεια οδήγησης, το διαβατήριο και μία πιστωτική κάρτα του ιδιοκτήτη του αυτ/του. Τα προαναφερθέντα έντυπα, πλην της πιστωτικής κάρτας, ανευρέθησαν την 07-09-2010 μέσα σε μπαούλο, σε περιφραγμένη πυλωτή, οικοδομής, εντός της πόλεως, από τον ιδιοκτήτη της οικοδομής και παραδόθηκαν στην Υπηρεσίας μας. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες της κλοπής είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός και ένας 41χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε δίωξη για παράβαση των άρθρων 372 και 386 του Π.Κ..
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ


Την 13-09-2010 και ώρα 12.50΄, στην Αλεξ/πολη Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 31χρονος συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 46χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός του πρώτου οχήματος.
Ο ελαφρά τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης .
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. Νο2 ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΑΊΣΤΡΟΥ χ.θ. 1+00 έως χ.θ. 1+750.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης, ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες για το έργο «Βελτίωση Ε.Ο. Νο 2 από Αλεξ/πολη έως Απαλό», από τις πρωινές ώρες της 15-09-2010 και για τρεις (3) μήνες περίπου, αποφασίσθηκε ο αποκλεισμός της Επαρχιακής Οδού Αλεξανδρουπόλεως, που οδηγεί στον οικισμό της Μαϊστρου, από την συμβολή Ε.Ο. Νο 2 έως το ύψος της οδού Αρχιμήδους.
Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα και με πλήρη ασφάλεια από την οδό Ανατολικής Θράκης, με αμφίδρομη κίνηση και θα ρυθμίζεται με κατάλληλη σήμανση.