ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗΣ
Συνελήφθη την 10/09/2010 και ώρα 11.00΄, στο 2ο χλμ.Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, σε συνεργασία με άνδρες της Υ.Α. Αλεξ/πολης, ένας (1) αλλοδαπός δράστης, 45 ετών, για διάπραξη κλοπών σε οικίες της Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω δράστης, προσήχθη στο Τ.Α. Ξάνθης, την 10-09-2010 και ώρα 11.00΄, από αστυνομικούς της ιδίας Υπηρεσίας, ως ύποπτος διάπραξης κλοπών. Κατά γενόμενη αστυνομική έρευνα στο αυτοκίνητο του ανευρέθησαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα πέντε (3875,00 €) και διάφορα κοσμήματα. Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση ο δράστης διέπραξε στη πόλη της Αλεξανδρούπολης (4) κλοπές με την ίδια μέθοδο. Ο Δράστης μετήχθη στην Υ.Α. Αλεξ/πολης, όπου εξεταζόμενος αρνήθηκε τις σε βάρος του
αποδιδόμενες κατηγορίες.
Κατασχεθέντα αποδόθηκαν στους παθόντες.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


Tην 20.45΄ ώρα της 10-09-2010, στις Φέρες, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, ημεδαπός άνδρας 48 ετών, ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατόπιν εκτροπής του οχήματος του, υποβλήθηκε σε έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε ποσοστό 2 mg/l και 1,96 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.