ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

επιδοση τιμητικου διπλωματος γκινες

Σε συνέχεια της συζητήσεώς μας σήμερα το πρωί σας αποστέλλω τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χώρος: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Ημερομηνία: Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Ώρα: 11:00
Θέμα: Επίδοση τιμητικού διπλώματος του Παγκόσμιου Οργανισμού ΓΚΙΝΕΣ (World GUINNESS Organization) στον ΔΗΜΟ Αλεξανδρούπολης για την υποστήριξη της κατάρριψης του Παγκοσμίου Ρεκόρ πολεμικών τεχνών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης την

26η Ιουνίου 2010 από τον τεχνικό επικεφαλής του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών/δημότη Αλεξανδρούπολης κο. Καρυπίδη Κων/νο.
Ειδικό τιμητικό δίπλωμα θα επιδοθεί και στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για την δική της υποστήριξη στο όλο εγχείρημα. Το δίπλωμα θα παραλάβει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης κος. Αντώνιος Καμμελίδης.
Τέλος, τιμητικό δίπλωμα θα παραλάβουν και οι 3 αθλητές μέλη του Συνδέσμου οι οποίοι συμμετείχαν στην προσπάθεια κατάρριψης του Παγκοσμίου Ρεκόρ.
Παρόντες: κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης), κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης), κ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΜΜΕΛΙΔΗΣ (Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ), κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Τεχνικός Επικεφαλής Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών/κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ), κ. ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ (Αντιπρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών), τιμώμενοι αθλητές Συνδέσμου (ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΜΙΚΗΣ, ΒΕΣΕΞΙΔΗΣ ΆΓΗΣ, ΖΗΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ).
Λοιπές λεπτομέρειες: Παρουσία λοιπών προσώπων σύμφωνα με εντολές κου. Δημάρχου.