ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

δελτιο τυπου αστυνομικης διευθυνσης αλεξανδρουπολης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΚΤΩ (8) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθη την 18-08-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας (1) αλλοδαπός για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, την 02.30΄ ώρα της 18-08-2010, στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου, ομάδα δίωξης λαθρομετανάστευσης του Τ.Σ.Φ.Φερών, διέκρινε να εισέρχεται δια θαλάσσης φουσκωτό σκάφος με εξωλέμβιο κινητήρα πλήρες επιβατών. Έθεσε αυτό σε διακριτική παρακολούθηση και με χρήση βάρκας ακολουθήθηκε στο ρεύμα ευθυγράμμισης του ποταμού Έβρου. Ο χειριστής της βάρκας – διακινητής, αντιλαμβανόμενος ότι...
ακολουθείται προέβη σε λάθος χειρισμό κατευθύνοντας το σκάφος σε αδιέξοδο, όπου ενήργησε αναστροφή κατευθυνόμενος προς τη βάρκα της ειδικής ομάδας. Αφού του δόθηκε σήμα αστυνομικού ελέγχου, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, εγκατέλειψε εν κινήσει το σκάφος (θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των επιβαινόντων) και κατέφυγε σε βαλτώδη περιοχή με πυκνή βλάστηση, χωρίς όμως να διαφύγει της σύλληψης. Το ανωτέρω σκάφος ακινητοποιήθηκε μετά από λίγα μέτρα και συνελήφθησαν οκτώ (8) λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκαν το σκάφος με κινητήρα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 8 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.