ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

το πασοκ διδυμοτειχου και μεταξαδων

Οι Δημοτικές εκλογές του 2010 θα αποτελέσουν ορόσημο για την χώρα μας καθορίζοντας μέσα από την νέα αρχιτεκτονική του σχεδίου<<Καλικράτης>>,τα θεμέλια της βιώσιμης ανάπτυξης και προ'οδου των τοπικών κοινωνιών.Οι νέοι δήμοι που θα προκύψουν καθώς και οι ηγεσίες που θα πρέπει να αποτελέσουν κύτταρα κοινωνικής ευημεριάς και δημιουργικότητας.
Προς υλοποίηση αυτού του πολιτικού πλαισίου, μέσω της συστράτευσης όλων των δημιουργικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας, ΚΑΛΟΥΜΕ πρωτίστως τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλους τους πόλιτες του νέου Δήμου Διδυμοτείχου να στηρίξουν και να υποστηρίξουν τον συνδυασμό του συμπολίτη μας ΣΙΝΑΠΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ υποψηφίου Δημάρχου στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Στην δύσκολη αυτή συγκυρία για την χώρα οφείλουμε όλοι μασ να επιλέξουμε ανθρώπους με εντιμότητα, ικανότητα και αποτελεσματικότητα.Οφείλουμε ως

ενεργοί πολίτες να κατακτήσουμε ένα μοντέλο αυτοδιοίκησης που θα διέπεται από ήθος, ποιότητα και σεβασμό στον πολίτη, με στόχο την δημιοργία ενός νέου αξιακού συστήματος που θα μασ οδηγήσει στην κατάκτηση του μέλλοντος.


Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ