ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

παιρνει για . . . προικα γιους και θυγατερες απο "τζακια"


Κώστας Γκιουλέκας και αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους της σημερινής παράταξης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου -και της ΝΔ- ελπίζουν να τα βρουν στους γιους και στις θυγατέρες, ώστε... κληρονομικώ δικαίω να περιληφθούν στο ψηφοδέλτιό του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης!


Ο βουλευτής της ΝΔ, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως δήθεν? ανεξάρτητος και να κρατήσει αποστάσεις από τον άλλοτε μέντορά του, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, και τη δημοτική του παράταξη, στην οποία κυριαρχούν στα 25 χρόνια της νεοδημοκρατικής διοίκησης σχεδόν τα ίδια «τζάκια», μίλησε για εκκίνηση από μηδενική βάση και για αρνητική «προίκα» που δεν θέλει να φορτωθεί.

Ο Κ. Γκιουλέκας μίλησε για εκκίνηση από μηδενική βάση, καθώς δεν θέλει να φορτωθεί την «προίκα» Παπαγεωργόπουλου, προκαλώντας την αντίδραση του νυν δημάρχου.
Ακολούθησε όμως έντονη αντίδραση του Β. Παπαγεωργόπουλου και των δημοτικών συμβούλων της ΝΔ. Με δημόσια ανακοίνωση θύμισαν στον Κ. Γκιουλέκα ότι κανείς δεν μπορεί να μειώσει το έργο τους και ότι επί 25 χρόνια η παράταξη έδωσε στη ΝΔ υπουργούς, βουλευτές και υποψηφίους. Ο ίδιος μάλιστα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σωτήρης Καπετανόπουλος, έκανε διάβημα διαμαρτυρίας στη Ρηγίλλης.

Φαίνεται όμως ότι ο «συμβιβασμός» ανάμεσά τους θα γίνει μέσω των γιων και των θυγατέρων αρκετών δημοτικών συμβούλων, που επιδιώκουν να περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο του Κ. Γκιουλέκα, ώστε να πάρουν την πολιτική τους «προίκα» και να τους διαδεχθούν.

Ετσι μέχρι τώρα πιέζουν ώστε να περιληφθούν οι γόνοι τους: Ο πρώην αντιδήμαρχος Θεόδωρος Ασπασίδης για τον γιο του Μανόλη, δικηγόρο. Οι Απασίδης και Γκιουλέκας έχουν και μια ιδιαίτερη ιδεολογική σχέση από την κοινή τους παρουσία επί χρόνια στις τελετές στον Γράμμο και στο Βίτσι.


Προωθήσεις
Ο Κώστας Εγγλέζος έχει υπηρετήσει σε όλες τις σημαντικές θέσεις στον δήμο επί χρόνια (αντιδήμαρχος κ.λπ.), ενώ ήταν από αυτούς που τάχθηκαν ενεργά στο πλευρό του Αντ. Σαμαρά. Ετσι φέρεται να θέλει να τον διαδεχθεί ο 30χρονος γιος του, Πέτρος Εγγλέζος. Ο Δημήτρης Δημητριάδης, που υπήρξε σημαντικό μέλος αυτής της παράταξης και διετέλεσε και δήμαρχος στο μεταβατικό διάστημα από τον Ντ. Κοσμόπουλο στον Β. Παπαγεωργόπουλο, επιδιώκει να προωθήσει τον γιο του Σωκράτη. Ομως και άλλα νεοδημοκρατικά «τζάκια» επιχειρούν να προωθήσουν τους γόνους τους. Οπως ο βουλευτής της ΝΔ στον Εβρο, Αλέξανδρος Δεμερτζόπουλος, που προωθεί την κόρη του Μελίνα.
Ενας από τους σημαντικούς παράγοντες της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Μακραντωνάκης, η κόρη του οποίου, Τζελίνα, είχε εκλεγεί ως νομαρχιακή σύμβουλος με τον Π. Ψωμιάδη και είναι άγνωστο προς το παρόν αν κατευθυνθεί και αυτή προς τον δήμο.

Πάντως ερωτηματικά υπάρχουν για το τι θα κάνουν οι ισχυροί παράγοντες της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, όπως ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρης Καπετανόπουλος, ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Αθανάσαρος, ο επίσης αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καζαντζίδης.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ
http://origin.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=24744949
Φωτό: Ο βουλευτής Εβρου της ΝΔ Α. Δεμερτζόπουλος με την κόρη του Μελίνα την οποία προωθεί για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.