ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

απαντηση ρενταρη σε πουλιλιο

Σχετικά με όλα όσα ειπώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» από τον δήμαρχο Ορφεά Βαγγέλη Πουλιλιό για το ζήτημα των αντιπλημμηρικών έργων στην περιοχή των Λαβάρων και την αποκατάσταση των ζημιών στα αναχώματα από τις πρόσφατες πλημμύρες, η κα Ρενταρή τις χαρακτηρίζει απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές τόσο για την ίδια όσο και την διοίκηση της Εγνατίας Οδού.
Σύμφωνα με έγγραφο (Α.Π Α265484, Κωδ. Εγγρ. Ρ 24/80.3/725/25/521/ΦΑ/207/ΕΔ) που απέστειλε η Εγνατία Οδό στην κα Ρενταρή αναφέρετε ρητά και κατηγορηματικά ότι έχει ληφθεί η σχετική μέριμνα και έχει αποφασιστεί η χρηματοδότηση για την κατασκευή τεσσάρων ανοιγόμενων θυροφραγμάτων σε κατασκευασμένα από την Εγνατία Οδό τεχνικά έργα -«οχετοί»- της παράκαμψης των Λαβάρων για την προστασία του οικισμού από πλημμυρικά φαινόμενα του ποταμού Έβρου.
Στο

απαντητικό της έγγραφο η Εγνατία Οδός η αναφέρει: «Η κατασκευή και τοποθέτηση των θυροφραγμάτων προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου».
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αυτές η κα Ρενταρή δήλωσε: «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι τοπικοί άρχοντες δεν φροντίζουν να ενημερωθούν και πολύ περισσότερο να συνεργαστούν με υπηρεσίες που προγραμματίζουν έργα για την περιοχή τους προς όφελος των κατοίκων. Ιδιαίτερα η συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές είναι και αναγκαία και χρήσιμη για τον τόπο.
Οι γενικές και αόριστες καταγγελίες από μόνες τους δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στα τοπικά προβλήματα.
Μικροπολιτικές σκοπιμότητες εις βάρος των κατοίκων δεν αρμόζουν και δεν είθισται για κανέναν κάτοικο του Έβρου. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Δήμαρχος, αντί να βγαίνει με αόριστες καταγγελίες στην τηλεόραση, είναι να συνεργαστεί δημιουργικά με τα στελέχη της Εγνατίας Α.Ε για την καλύτερη αξιοποίηση της προβλεπόμενης χρηματοδότησης έτσι ώστε να κατασκευασθούν τα προβλεπόμενα ανοιγόμενα θυροφράγματα στις κατάλληλες θέσεις και το συντομότερο δυνατόν προς όφελος των κατοίκων».

Με εκτίμηση
ΟΛΓΑ ΡΕΝΤΑΡΗ ΤΕΝΤΕ

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ