ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 13.15΄ ώρα της 31/07/2010, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) αλλοδπαός, 51 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του, βρήκαν σε γλάστρες οκτώ δενδρύλλια ύψους από 10 έως 30 εκατοστών.
Τα δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Συνελήφθη την 23.30΄ ώρα της 31/07/2010 στους Κήπους από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται από τις Ρουμανικές Αρχές.
Συγκεκριμένα

, ο ανωτέρω, μετέβη στο Α.Τ. Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο από Τουρκία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις Δικαστικές Αρχές της Ρουμανίας Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ.Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.