ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

συνελαβαν λαθρομεταναστες και διακινητες στον εβρο

Σαράντα δύο λαθρομετανάστες και επτά διακινητές συνέλαβαν οι αρμόδιες αρχές στις Φέρες του Έβρου, μετά από παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών του τμήματος Συνοριακής φύλαξης Φερών εντόπισαν 42 λαθρομετανάστες στην περιοχή Δορίσκου, κοντά στο Δέλτα του Έβρου.

Στο σημείο έφτασε ένα... φορτηγό, ακολουθούμενο από ένα αυτοκίνητο, ενώ ένα δεύτερο όχημα περίμενε στη διασταύρωση Δορίσκου.

Μόλις έφτασαν τα δύο οχήματα, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν στο φορτηγό, ενώ άλλοι παρέμειναν στο σημείο. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα οχήματα και τα ακινητοποίησαν στις Φέρες.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού μετέφερε 21 λαθρομετανάστες και στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν από τρία άτομα, τα οποία ενημέρωναν τον οδηγό του φορτηγού για αστυνομικούς ελέγχους.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το φορτηγό ήταν κλεμμένο κι έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Δύο από τους διακινητές έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και ένας για κλοπή και απόπειρα κλοπής οχήματος.

Για τη μεταφορά τους, οι λαθρομετανάστες πλήρωσαν 1.000 ευρώ και μετά την άφιξή τους στην Αθήνα θα τους έδιναν 1.200 ευρώ επιπλέον.

Κατασχέθηκαν τα 3 οχήματα, 11 κινητά τηλέφωνα και οι κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες, 7 διακινητές και 42 λαθρομετανάστες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα
Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
zougla.gr