ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

επεκταση σχεδιου πολεως

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Αλεξανδρής, ανακοίνωσε την έναρξη του τελευταίου σταδίου της επέκτασης του σχεδίου πόλης στην Ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης. Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής: «Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της επέκτασης της Ανατολικής πλευράς της πόλης. Αναφέρομαι στο κομμάτι εκείνο, που βρίσκεται στα Ανατολικά και πέραν του δασικού φυτωρίου, στον χώρο του κολυμβητηρίου και της πρώην ΥΕΒ, απέναντι από τον Άγιο Νεκτάριο, καθώς κι ένα τμήμα πίσω από τα παλιά νεκροταφεία.
Από την Πέμπτη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται να βλέπουν τα οικόπεδα που δικαιούνται και αναλόγως- εντός 15 ημερών- να προβαίνουν στην υποβολή ή μη ενστάσεων. Στη συνέχεια, οι ενστάσεις θα εξεταστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα καταρτίσει πίνακα των δικαιούχων και θα τον διαβιβάσει προς έγκριση στην Πολεοδομία της Νομαρχίας. Τέλος, ο Νομάρχης θα αποφασίσει για την οριστική κατάσταση των δικαιούχων. Η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στους επόμενους 2 με 3 μήνες.
Όπως, καταλαβαίνετε ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, είμαστε στο τελευταίο και καταληκτικό στάδιο και γίνεται
η ανάρτηση των οικοπέδων στην Ανατολική πλευρά της πόλης. Στην πλευρά εκείνη, δηλαδή, που με τις διαρκείς παρεμβάσεις μας ( τη δημιουργία του 2ου ΚΑΠΗ, του Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου, του Κολυμβητηρίου, τις επεκτάσεις δρόμων κ. άλ.) αναβαθμίζεται συνεχώς.
Παράλληλα, παρακολουθώ στενά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, την επέκταση και του Δυτικού κομματιού, δηλαδή την επέκταση προς τη Χιλή.»