ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

εβρος σουφλιου

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Έβρος Σουφλίου , ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Στράτο Σουλτανίδη. Ο Κομοτηναίος αμυντικός αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στην κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις στην ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη. Με αυτήν την προσθήκη ο ΅Έβρος΅ ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις και πλέον ο προπονητής της ομάδας πρέπει να μοντάρει το σύνολο ενόψει της νέας σεζόν, για την οποία οι απαιτήσεις των φίλων της είναι αρκετά μεγάλες.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποτελούσε τον διακαή
πόθο πολλών ομάδων της Γ εθνικής αλλά και του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ωστόσο οι διοικούντες του Έβρου Σουφλίου προσέγγισαν με πολύ σωστό τρόπο τον Σουλτανίδη, αποσπώντας την υπογραφή του.

Με αυτή την κίνηση σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ( Θ.Κεσσάτης, Δ. Κεσσάτης, Φραγκουλίδης, Πετκαρης, Χαρχάλης, Πετκίδης, Φάτσης) ο Έβρος Σουφλίου είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και εφόσον εξελιχθεί καλά η χρονιά, τότε αναμένεται να έρθουν πολλές επιτυχίες για την ομάδα του Σουφλίου.

Συντάκτης: Βασίλης Στοάκης

http://www.thrakisport.gr/